21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

ARHAVİ BELDİYESİ SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR

TURNUVA KAYIT BAŞVURUSU WWW.ARTVİN.TSF.GOV.TR DEN YAPILACAKTIR TURNUVA KAYIT BAŞVURUSU WWW.ARTVİN.TSF.GOV.TR DEN YAPILACAKTIR
Kategori Genel Haberler
(1 Oyla)

23 -24 Eylül tarihlerinde Arhavi gösteri merkezinde Arhavi belediyesinin katkılarıyla satranç turnuvası düzenleniyor. 5 dalda bayan ve genel kategorilerde düzenlenecek olan turnuvada toplamda 25 sporcuya 5.100TL para ödülü,  kategori birincilerine kupa ve dereceye giren sporculara da madalya ödülü verilecektir.

Arhavi belediyesi ve Türkiye satranç federasyonunun katkılarıyla düzenlenecek olan turnuvaya şu ana kadar 15 il’den çeşitli sayılarda sporcu başvuruda bulunmuştur. Turnuvaya  ayrıca Türkiye şampiyonlarımızdan Grand Mastar Kıvanç Haznedaroğlu da katılacaktır.

Sokakta satranç faaliyetleri kapsamında Arhavi belediyesinin satrancın daha yoğun kitlelere yayılarak çocukların eğitim ve başarılarına destek olmak, yeni nesli böyle güzel bir sporla ilgili olmalarını sağlayarak zararlı alışkanlıklardan ve teknoloji bağımlılığından uzak tutmak hedeflemektedir.

Türkiye satranç federasyonu yönetim kurulu üyesi Ahmet Haznedaroğlu da turnuvanın onur misafiri olacaktır. Turnuva kayıt başvurusu www.artvin.tsf.gov.tr den yapılacaktır. Turnuva başvuruları 21 eylül saat 17.00 de bitecektir.

Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Eylül 2017 16:29