19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

İLKÖĞRETİM HAFTASI ARHAVİ'DE TÖRENLE KUTLANDI

BU YILKİ PROGRAM FATİH SULTAN MEHMET İLKÖĞRETİM OKULUNDA YAPILDI BU YILKİ PROGRAM FATİH SULTAN MEHMET İLKÖĞRETİM OKULUNDA YAPILDI
Kategori Resmi Törenler

2017 -2018 eğitim ve öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı çerçevesinde Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu,  kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu yeni eğitim öğretim döneminin herkes için hayırlı olmasını dileyerek, yeni eğitim öğretim döneminde ilçe genelinde öğrencilere başarılar diledi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programın ardından etkinliklere Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okulunda devam etti.  Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu öğretmen, öğrenci ve velilere hitap etti. Öğrencilerin yaptığı ront gösterileri ve okunan şiirlerin ardında program sona erdi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Eylül 2017 14:09