21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA YEMEK PROGRAMI DÜZENLENDİ

PROGRAMDA ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI, GAZİLERİMİZ VE GAZİ YAKINLARI AĞIRLANDI PROGRAMDA ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI, GAZİLERİMİZ VE GAZİ YAKINLARI AĞIRLANDI
Kategori Genel Haberler

Gaziler günü etkinlikleri kapsamında şahit ve gazilerimiz  ve onların aileleri onuruna yemek programı düzenlendi. Arhavi kaymakamlığınca organize edilen program İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Murgul Kaymakamı Arif OLTULU, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi aileleri yer aldı.

İlçemizde bulunan şehit yakınları ile gazilerimiz ve gazi aileleri ile Loca Cafe’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelindi.  Protokol Mensuplarının tüm şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilendikleri program çekinilen fotoğraflarla sona erdi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 20 Eylül 2017 14:03