21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

VALİ YARDIMCISI SARP MÜLKİ İDARE AMİRİ MEHMET ALİ ÖZTÜRK’E VEDA YEMEĞİ

MEHMET ALİ ÖZTÜRK COŞKUN HEKİMOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYERET ETTİ MEHMET ALİ ÖZTÜRK COŞKUN HEKİMOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYERET ETTİ
Kategori Genel Haberler

Artvin vali yardımcılığı görevini yürütürken İzmir!e ataması gerçekleşen Vali Yardımcısı Sarp Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Öztürk için veda yemeği düzenlendi. Öztürk ayrıca veda ziyaretleri kapsamında  Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirler kararnamesi ile İzmir Bayındır İlçesine Kaymakam olarak atanan Vali Yardımcısı Sarp Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Öztürk için düzenlenen veda yemeğine  Vali yardımcısı Mehmet Ali Öztürk ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun , Mit Bölge Müdürü, Ak Parti ilçe başkanı Ufuk Yıldız, il meclis üyesi Hakkı Aytolan, ilçe ticaret odası başkanı Atıf Kesim, MNG Karadeniz bölge koordinatörü Kenan Özyazıcı katıldı.

Dün akşam gerçekleştirilen veda yemeğinin ardından bu günde belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret eden Öztürk ilçeden ayrıldı.