21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58
PROGRAM ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Resmi Törenler

Her yıl 19 Eylül tarihinde yapılan Gaziler Günü Anma programı tüm Türkiye’de olduğu gibi Arhavi’de de gerçekleştirildi. Törene İlçe Kaymakamı Hasa Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören Atatürk Anıtı önünde saygı duruşuyla başladı, ardından İstiklâl Marşı okundu. İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Uzm. Çavuş İsmail Özcan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen törenin ardından törene katılan protokol üyeleri ve gaziler İlçe Jandarma Komutanlığına ve Garnizon Komutanlığına ziyarette bulundular. Burada gerçekleştirilen programın ardından tören son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 19 Eylül 2017 14:27