20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

ARHAVİ MESLEK YÜKSEK OKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİ BİNASINDA HİZMET VERECEK

ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı  Arhavi’deki  üniversite yerleşkesinde  yapımına başlanan  Yüksek okul inşaatı devam ediyor. Yüklenici firma tarafından yürütülen inşaat çalışmalarında ilerleme kaydedilirken Arhavi Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 eğitim öğretim yılında yeni binasında hizmet verecek.

Yemişlik mahallesi kavak yolu üzerinde yapımına devam edilen ve idari bina, derslik ve kampus binası olmak üzere üç farklı binadan oluşan üniversite yerleşkesinde  çalışmalar sürüyor.

Arhavi Meslek Yüksek Okulu bünyesinde  mevcut bölümlere ek olarak, inşaatın tamamlanması ve daha geniş, kullanılabilir dersliklerin oluşmasıyla birlikte yeni bölümlerin açılması ve dört yıllık fakültelerin ilçeye kazandırılması hedefleniyor.

Tamamlandığında Artvin’in  kampus havası içerisinde en önemli yüksek okul yerleşkesi olacak olan proje bu yönüyle dikkat çekiyor.