20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

YAPIMI TAMAMLANAN EĞİTİM KURUMLARI YENİ ÖĞRETİM YILINA HAZIR

ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İNŞAAT VE  ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ TADİLAT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İNŞAAT VE ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ TADİLAT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İlçe eğitim ve öğretim alanında önemli projeler arasında yer alan Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı tamamlanırken, Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi ana bina ve yurt binası tadilatı yapılarak eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirildi.

Yapımı tamamlanan Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi 2017- 2018 eğitim ve öğretim yılına hazır hale geldi. Boğaziçi Mahallesi Kapisre Deresi yolu kenarında yükselen bina gerek dış görünümü, gerekse iç donanımı ile dikkat çekiyor.

Öte yandan ilçemizin bir diğer önemli eğitim kurumu olan Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi’nde ve okula bağlı yurt binasında ise bir dizi tadilat ve onarım çalışmaları yürütüldü. Her iki binada da dış kaplama çalışması yürütülürken, Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi’ne hizmet verecek olan yeni yurt binasında ise inşaat çalışmaları sürüyor.

Son Düzenlenme Çarşamba, 13 Eylül 2017 15:20