21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

KATAR’LI TURİZM TANITIM EKİBİ ARTVİN DE ÇALIŞMA YAPIYOR

KAFİLENİN ARHAVİ ZİYARETİNE ARTVİN MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA’DA EŞLİK ETTİ KAFİLENİN ARHAVİ ZİYARETİNE ARTVİN MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA’DA EŞLİK ETTİ
Kategori Genel Haberler

Artvin’in turizm potansiyelini uluslararası boyuta taşımak ve tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak amacıyla, Katar da görev yapan turizm tanıtım ekibi Artvin’e geldi. Ekibin ilk durağı Arhavi olurken kafileye Artvin Milletvekili İsrafil Kışla’da eşlik etti.

Milletvekili Kışla ve beraberindeki ekip ilk olarak Arhavi belediyesini ziyaret etti. Belediye başkan vekili Turgay Ataselim misafirleri belediye başkanlık makamında ağırlarken burada ilçenin tarihi ve turizmi ile ilgili bilgiler verilerek görseller izlendi.  Belediye başkan yardımcısı Nail Köseoğlu ve Ak Parti il başkanı Ufuk Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarettin ardından, ilçenin en önemli tarihi ve turizm bölgelerinden olan Çifte Köprü ve Mençuna Şelalesine gidildi.

Bölgede çekimler yaparak ilçenin turizm potansiyeli ile ilgili rapor hazırlayan ekip, Artvin’e neden gelinir sorusunun yanıtını Katar ve diğer Arap ülkelerinde yayın yapan televizyon ve medya organları aracılığı ile duyuracak. Heyet daha sonra Artvin ve diğer ilçelerde çekimler yapmak üzere ilçeden ayrıldı.

Son Düzenlenme Pazartesi, 11 Eylül 2017 14:14