14.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

Kurban Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

BAŞKAN HEKİMOĞLU VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN HEKİMOĞLU VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Kategori Resmi Törenler

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı ilçemizde coşkuyla yaşandı. İlk olarak İlçe Müftülüğünde bir araya gelen protokol mensupları burada bayram kutlamasında bulundular. Kutlamaya Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve basın mensupları katıldılar. Ardından Ak Parti ilçe Başkanlığında buluşan siyasi parti üyeleri ve vatandaşlar bayram tebriğinde bulundular.

Akabinde Belediye Başkanı Hekimoğlu, başkanlık makamında ilçe protokolü ve vatandaşları kabul etti. Gencinden yaşlısına toplumun her kesiminden vatandaşın yanı sıra, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de Arhavi Belediyesinde yapılan bayramlaşma programına katılarak Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile bayramlaştılar. Törende Başkan Hekimoğlu, vatandaşları başkanlık makamında karşılayarak bayram tebriğinde bulundular.

Bu kategoriden diğerleri: GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI »