21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 95. YIL DÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

KUTLAMA PROGRAMI ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ KUTLAMA PROGRAMI ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Resmi Törenler

Milletimizin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma iradesinin en önemli sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Arhavi’de de törenle kutlanıyor. Büyük zaferin 95. yıldönümünde Atatürk anıtını önünde başlayan törene İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören, çelenk sunumlarının yapılmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlamış oldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Arhavi’deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Şeref Aydın’ın tebrikleri kabul etmesi ile devam etti.

Kutlama programı kapsamında daha sonra Bayraktar Kültür Merkezinde Şehit ve Gazi aileleri onuruna yemek programı düzenlendi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 30 Ağustos 2017 13:36