21.02.2018 Son güncelleme: 20.02.2018, 12:15

HACILAR MAHALLESİ’NDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMADAN DOLAYI MEMNUN MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMADAN DOLAYI MEMNUN
Kategori Fen İşleri
(1 Oyla)

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Yukarı Hacılar Mahallesi’nde sürüyor.

Yapılan betonlama çalışması ile bölgede yollar eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirildi.100 metrelik bir alanda yapılan yol betonlama çalışmalarının biten bölümü ile bölgede büyük bir rahatlama yaşadıklarını dile getiren mahalle sakinleri, çalışmalar nedeniyle Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na tekrar teşekkür ettiler. Başkan Hekimoğlu, betonlama çalışmalarının mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Çalışmalar ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Çarşamba, 16 Ağustos 2017 13:14