14.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

YUKARI HACILAR MAHALLESİNDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI

ÇALIŞMALAR CİHA YOLU GÜZERGÂHINDA YAPILIYOR ÇALIŞMALAR CİHA YOLU GÜZERGÂHINDA YAPILIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmalarına, ilçemiz Yukarı Hacılar Mahallesi’nde devam ediliyor. Yukarı hacılar mahallesi Ciha yolu olarak bilinen güzergâhta betonlama çalışması yapılıyor.

Söz konusu bölgede yaşanan toprak kayması nedeni ile başlatılan çalışmalar nedeni ile yukarı hacılar mahallesi adeta şantiyeyi andırıyor. Heyelandan etkilenen bölgelerde yapılan fore kazıkla güçlendirme çalışmalarının devamı olarak yapılan taş duvar çalışmaları bir yandan devam ederken, diğer yandan ise yukarı hacılar mahallesinin ulaşımında kullanılan yolların modernize edilmesi çalışmaları da ihmal edilmiyor.

Arhavi belediyesi ekiplerince Ciha yolu olarak bilinen güzergâhta betonlama çalışmaları yürütülüyor. Yol altyapısının oluşturulması ile birlikte betonlanan güzergâhlar ulaşım açısından büyük kolaylık sağlamasının yanında modern görünümüyle de dikkat çekiyor. Mahalle sakinleri ise yürütülen çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na iletiyorlar. Başkan Hekimoğlu Yukarı hacılar ve diğer mahallelerimizde yol betonlama çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.