21.02.2018 Son güncelleme: 20.02.2018, 12:15

EKİPLER FİNALLER ÖNCESİ SON PROVALARINI YAPIYOR

GÖSTERİLER BU AKŞAM SAAT 20’DE ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDE BAŞLIYOR GÖSTERİLER BU AKŞAM SAAT 20’DE ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDE BAŞLIYOR
Kategori Kültür-Sanat

İlçemizde düzenlenen Gençler Türkiye Halk Oyunları Final Yarışması bugün yapılacak gösterilerle başlayacak. Ekipler gösteriler öncesi son provalarını yaparak hazırlıklarını tamamlıyor.

Arhavi Gösteri Merkezinde bu akşam saat 20’de başlayacak olan gösterilerle başlayacak olan final yarışmalarına ülke genelinden 33 ilden bini aşkın genç katılıyor. Düzenlemeli ve Düzenlemesiz dal olmak üzer iki kategoride yapılacak olan finallerde ekipler derce almak için ter dökecek.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Gençler Türkiye Halk Oyunları Finallerine katılan tüm ekiplere başarı dileklerini bir kez daha iletti.

Bu önemli organizasyon öncesinde tüm hazırlıkları tamamlayan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu(THOF) ve Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü (ABGSK) yetkilileri organizasyona hazır olduklarını bildirdiler.

Tüm halkımız 12 ve 13 Ağustos günleri ekiplerin sunacağı gösterileri izlemeye Arhavi Gösteri Merkezi’ne davetlidir.

Son Düzenlenme Cumartesi, 12 Ağustos 2017 15:58