13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

HAKKARİ HALK OYUNLARI EKİBİNDEN BAŞKAN HEKİMOĞLU'NA ZİYARET

HEKİMOĞLU KONUKLARINI ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDE AĞIRLADI HEKİMOĞLU KONUKLARINI ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİNDE AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Gençler Türkiye Folklor Şampiyonası için ilçemizde bulunan Hakkari halk oyunları ekip temsilcileri başkan Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret Arhavi Gösteri Merkezinde gerçekleşti.

Türkiye Halk oyunları federasyonu Gençler Türkiye Şampiyonası için Arhavi’de bulunan Hakkari halk oyunları ekibi, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na yaptıkları nezaket ziyaretinde Arhavi’de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Hekimoğlu da diğer ekipler gibi Hakkari ekibini de yarışma için geldikleri ilçemizde görmekten mutlu olduklarını dile getirdi. Hoş sohbetlerin geçtiği ziyarette karşılıklı hediye takdiminde bulunulurken ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Cumartesi, 12 Ağustos 2017 15:01