21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

AYDIN HALK OYUNLARI EKİBİNDEN ARHAVİ BELEDİYESİ’NE ZİYARET

KONUKLARI BAŞKAN VEKİLİ H.TAHSİN KURDOĞLU AĞIRLADI KONUKLARI BAŞKAN VEKİLİ H.TAHSİN KURDOĞLU AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Gençler Türkiye Halk Oyunları Şampiyonası için ilçemize gelen  Aydın Halk Oyunları ekibi temsilcileri Arhavi belediyesini ziyaret etti. Konukları ağırlayan Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu ekip temsilcilerine ilçemize hoş geldiniz dedi.

Kurdoğlu, Gençler Türkiye Halk Oyunları Şampiyonası için ilçemizde bulunan diğer ekiplerle birlikte kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Başkan vekili Tahsin Kurdoğlu ilçemizi temsilen kendilerine serender maketi hediye etti ve yarışmada başarılar diledi. Ekip temsilcileri de Başkan Vekili Tahsin Kurdoğlu’na teşekkür ederek ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çekinilen fotoğraflarla ziyaret son buldu.