24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

İZMİR BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANINDAN, BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

BAŞKAN HEKİMOĞLU, KONUĞU HASAN KARABAĞ’I MAKAMINDA AĞIRLADI BAŞKAN HEKİMOĞLU, KONUĞU HASAN KARABAĞ’I MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Gençler Türkiye Folklor Şampiyonası için ilçemizde bulunan İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Arhavi belediyesine gelerek Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Hekimoğlu konuğunu makamında ağırladı.

Türkiye Halk oyunları federasyonu Gençler Türkiye Şampiyonası için Arhavi’de bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Konuklarını ağırlayan ve ilçeye hoş geldiniz diyen Başkan Hekimoğlu, kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek ziyaretleri için teşekkür etti. İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise Arhavi’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Karşılıklı hoş sohbetlerin geçtiği ziyarette, belediye başkanları karşılıklı hediye takdiminde bulundular. Çekinilen fotoğraflarla ziyaret son buldu.