13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ŞİŞME OYUN GRUPLARI İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLANDI

OYUN GRUPLARI FESTİVAL BOYUNCA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK OYUN GRUPLARI FESTİVAL BOYUNCA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
Kategori Sosyal İşler

Arhavi sahil dolgu alanında 45. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali boyunca çocuklara ve gençlere hizmet verecek olan şişme oyun gruplarının kurulumu için alt yapı çalışması yapılıyor.

İstanbul Spor A.Ş.’nin katkıları ve sponsorluğunda,  su futbolu, canlı langırt, sumo güreşi, mini golf, ayak tenisi, voleybol, reaksiyon, basketbol, penaltı atışı gibi şişme oyun gruplarından oluşan ekipmanları ilçemize ulaştırılıyor. Oyun gruplarının kurulacağı yer olan sahil dolgu alanında Arhavi Belediyesi ekipleri tarafından zemin düzeltme ve alt yapı çalışmalarına başlatıldı.

Ekipmanların kurulmasıyla birlikte birbirinden eğlenceli oyun grupları festival süresi boyunca çocuklara ve gençlere ücretsiz hizmet verecektir.

Son Düzenlenme Perşembe, 10 Ağustos 2017 14:17