21.08.2017 Son güncelleme: 20.08.2017, 6:39

YUKARI HACILAR MAHALLESİ’NDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

MAHALLE HALKI ÇALIŞMALARDAN ÖTÜRÜ COŞKUN HEKİMOĞLU’NA MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ MAHALLE HALKI ÇALIŞMALARDAN ÖTÜRÜ COŞKUN HEKİMOĞLU’NA MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Yukarı Hacılar Mahallesi’nde devam ediyor.

Yapılan betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlandı. 100 metrelik bir alanda yapılan yol betonlama çalışmalarının bitimi ile söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren mahalle sakinleri, çalışmalar nedeniyle Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na şimdiden teşekkürlerini iletti. Çalışmaları bizzat yerinden takip eden Başkan Hekimoğlu, betonlama çalışmalarının mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Çalışmalar ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 10 Ağustos 2017 13:38