21.02.2018 Son güncelleme: 20.02.2018, 12:15
ALTYAPI ÇALIŞMALARI SONRASINDA ORTAYA ÇIKAN OLUMSUZLUKLAR GİDERİLİYOR ALTYAPI ÇALIŞMALARI SONRASINDA ORTAYA ÇIKAN OLUMSUZLUKLAR GİDERİLİYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçede çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı. Çalışmayla kaldırımlar, yeşil alanlar ve alt yapı çalışmaları sonrasında ortay çıkan olumsuzluklar giderilerek, yapılacak birbirinden önemli etkinlikler öncesi ilçe modern bir görünüme kavuşturuyor.

İlçede daha önce yürütülen elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları sonrasında ortaya çıkan olumsuzluklar başta olmak üzere,  kaldırım taşlarının boyanması ve yeşil alanların bakımı gibi çevre düzenleme çalışmalarını yürüten Arhavi belediyesine bağlı ekipler ilçeyi yaklaşan önemli etkinlikler öncesinde hazır hale getiriyorlar.

Alt yapı çalışmaları sonrasında hem görüntü hem de yaya ulaşımı açısından olumsuz etki yapan molozlar ortadan kaldırılarak kaldırımlar kilit taşlarıyla onarılıyor. Ayrıca kaldırım bordürleri de ilçemizi temsil eden sarı siyah renklerle boyanarak hoş bir görüntü kazandırılıyor.