21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

HACILAR MAHALLESİ TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARININ İLK ETABI TAMAMLANDI

BAŞKAN HEKİMOĞLU BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Fen İşleri

İlçemiz hacılar mahallesinde yaşanan toprak kayması sonrasında başlatılan duvar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. Bölgeye ulaşım yolu olarak kullanılan Özkazançlar mevkiindeki heyelan sorunu Arhavi Belediyesi’nin çalışması ile sorun olmaktan çıktı.

Bölgede olası toprak kaymasının önlenmesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında ilk olarak etüt çalışmasına uygun olarak Fore Kazık yöntemi ile zemin güçlendirilmesi yapılmış, akabinde ise taş duvar çalışmalarına geçilmişti.

Yapılan çalışmalar sonrasında endişelerinden kurtulan bölge halkı duydukları memnuniyeti başkan Hekimoğlu'na ileterek teşekkür ettiler.

Çalışmaların bitimini takiben Hacılar Mahallesine giden Coşkun Hekimoğlu bölgede incelemelerde bulundu.

Başkan Hekimoğlu henüz çalışmaların bir kısmının tamamlandığını, bölgede olası toprak kaynaklarının önlenmesi amacı ile yapılması gereken çalışmalara devam edileceğini söyledi.

Bu kategoriden diğerleri: ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI »