14.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 14 YAŞ YAZ TENİS TURNUVASI DEVAM EDİYOR

ÜÇÜNCÜ GÜNÜN SONUNDA SPORCULARIN PERFORMANSLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI ÜÇÜNCÜ GÜNÜN SONUNDA SPORCULARIN PERFORMANSLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Kategori Spor

Arhavi  Sahil Spor Kompleksinde, 5-13 Ağustos tarihleri arasında yapılmakta olan turnuva 12 ilden toplam 99 sporcunun katılımıyla devam ediyor. Müsabakalara geçen yıl olduğu gibi bu yılda yurdun dört bir yanından genç sporcular katıldı.

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu; Arhavi Sahil Spor Kompleksi içerisinde uluslararası standartlarda ilçemize kazandırılan tenis kortlarında gerçekleştirilen, Türkiye Tenis Federasyonu 14 yaş yaz tenis turnuvasına ilçe turnuvasını ilçe olarak keyifle izlediklerini ve yurdun dört bir yanından ilçemize gelen genç sporcuları ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hekimoğlu; “Ülkemizin dört bir yanından gelen genç sporcularımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Turnuvanın gerçekleşmesinde katkıları olan Türkiye Tenis Federasyonu ve Arhavi Tenis Kulübüne teşekkür ediyor ve tüm hemşerilerimizi 14 Yaş Yaz Tenis Turnuvasını izlemeye davet ediyorum.” Dedi.

99 sporcunun katılımıyla Arhavi Spor Kompleksinde gerçekleştirilen 13 Ağustos tarihine kadar sürecek olan 14 Yaş Yaz Tenis Turnuvasına tüm sporsever halkımız davetlidir.

Son Düzenlenme Salı, 22 Ağustos 2017 10:45