24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

MİLLİYET GAZETESİ, HAFTASONU EKİNDE İLÇEMİZ ARHAVİ VE BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU’NA YER VERDİ

GAZETEDE İLÇEDE YAPILAN ÇALIŞMALAR ÖNE ÇIKARILDI GAZETEDE İLÇEDE YAPILAN ÇALIŞMALAR ÖNE ÇIKARILDI
Kategori Genel Haberler

Ulusal medya organlarından milliyet gazetesi, hafta sonu ekinde ilçemiz Arhavi ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu konu aldı. Pazar günü yayımlanan Artvin ekinde “dört mevsim güzellikler şehri Arhavi” başlığıyla ilçemiz Arhavi’ye geniş yer verdi.

Gazete; “Artvin’in şirin ilçesi soysa-kültürel yapısıyla örnek bir yerleşim yeri.” dedi ve Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun; “yeni projeler ve yatırımlarla son 10 yılda bambaşka bir Arhavi doğdu” sözünü öne çıkardı.

Arhavi de yapılan kamu yatırımları, içme suyu kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları, kilit taşı çalışmaları ve Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi, yakın gelecekte hayata geçirilecek hizmet binası ve iş merkezi gibi önemli projelerin yanında, sosyal, kültürel ve turizm gibi konularda yapılan çalışmalara değinen gazete, Başkan Hekimoğlu’nun şu sözlerine yer verdi.

İLÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM

“Tüm hemşerilerimizin mutlu huzurlu ve rahat yaşamını sürdüreceği bir şehir planlıyoruz. Yüzünü memleketine dönmüş, Arhavi Sevdalısı değerli işadamlarımızı sanayicilerimizi, müteşebbislerimizi Arhavi’ye yatırım yapmaya, ilçemize sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

Gazetenin öne çıkardığı diğer başlıklar ise şöyle oldu;

“Hekimoğlu: Halkımızın derdi bizim derdimiz”, “240 bin metrekare kilit taşı döşendi”, “Kanalizasyon ve alt yapı tamam” “İçme suyu sorunu çözüldü”

İlgili gazete sayfası görüntülemek için tıklayınız.

Son Düzenlenme Pazartesi, 07 Ağustos 2017 16:27