14.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

“PEMBE DÜŞLER ORGANİZASYON” ADLI İŞYERİ HİZMETE GİRDİ

AÇILIŞI ARHAVİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ H.TAHSİN KURDOĞLU YAPTI AÇILIŞI ARHAVİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ H.TAHSİN KURDOĞLU YAPTI
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Organizasyon sektöründe “Pembe Düşler” adıyla açılan yeni iş yeri için bir tören düzenlendi. Boğaziçi Mahallesi’nde hizmete giren iş yerinin açılışını Arhavi Belediye Başkan vekili H.Tahsin Kurdoğlu yaptı. Açılış törenine ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Yeni açılan işyerinin ilçe ekonomisine katkı sunması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Vekili Kurdoğlu, işletme sahibini bu girişkenliğinden dolayı tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi, kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 07 Ağustos 2017 15:21