13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİ YÜKSEK OKUL İNŞAATI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İNŞAAT ÇALIŞMALARINDA İLERLEME KAYDEDİLDİ İNŞAAT ÇALIŞMALARINDA İLERLEME KAYDEDİLDİ
Kategori Fen İşleri

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı  Arhavi’deki  üniversite yerleşkesinde  yapımına başlanan  Yüksek okul inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yüklenici firma tarafından yürütülen inşaat çalışmalarında ilerleme kaydedilirken binalar projeye uygun olarak 3 farklı noktada yükselmeye devam ediyor.

Yemişlik mahallesi kavak yolu üzerinde yapımına devam edilen ve idari bina, derslik ve kampus binası olmak üzere üç farklı binadan oluşan üniversite yerleşkesinin bir an önce tamamlanması için ekipler çift vardiya sistemiyle çalışmalarını sürdürüyorlar.

Arhavi Meslek Yüksek Okulu bünyesinde  mevcut bölümlere ek olarak, inşaatın tamamlanması ve daha geniş, kullanılabilir dersliklerin oluşmasıyla birlikte yeni bölümlerin açılması ve dört yıllık fakültelerin ilçeye kazandırılması hedefleniyor.

Tamamlandığında Artvin’in  kampus havası içerisinde en önemli yüksek okul yerleşkesi olacak olan proje bu yönüyle dikkat çekiyor.