21.08.2017 Son güncelleme: 20.08.2017, 6:39

ARHAVİ ÖNEMLİ BİR TENİS TURNUVASINA DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 14 YAŞ YAZ TENİS TURNUVASI YARIN 10.00’DA BAŞLIYOR TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 14 YAŞ YAZ TENİS TURNUVASI YARIN 10.00’DA BAŞLIYOR
Kategori Spor

Türkiye Tenis Federasyonu 14 Yaş Yaz Tenis Turnuvası yarın oynanacak açılış maçlarıyla başlıyor. 5 – 13 Ağustos tarihleri arsında Arhavi Sahil Spor Kompleksi tenis kortlarında oynanacak olan müsabakalara geçen yıl olduğu gibi bu yılda yurdun dört bir yanından genç sporcular katılıyor.

Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde, Arhavi Tenis Kulübü ve Arhavi Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilecek olan 14 Yaş Yaz Tenis Turnuvası için hazırlıklar tamamlandı. 5 Ağustos cumartesi günü start alacak olan turnuvaya, İstanbul, Ankara, Ağrı, Trabzon, Yalova, Ordu, Uşak, Artvin, Samsun, Gümüşhane, Bartın ve Kocaeli olmak üzere 12 ilden toplam 99 sporcu katılım sağlıyor.

61 Erkek e 38 Bayan tenisçinin mücadele edeceği turnuva için değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu; Arhavi Sahil Spor Kompleksi içerisinde uluslararası standartlarda ilçemize kazandırılan tenis kortlarında gerçekleştirilecek olan, Türkiye Tenis Federasyonu 14 yaş yaz tenis turnuvasına ilçe olarak hazır olduklarını ve yurdun dört bir yanından ilçemize gelen genç sporcuları ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hekimoğlu; “bu yıl ilçemizde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan önemli tenis turnuvalarından birini daha harın itibari ile başlatıyoruz.  Ülkemizin dört bir yanından gelen genç sporcularımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Turnuvanın gerçekleşmesinde katkıları olan Türkiye Tenis Federasyonu ve Arhavi Tenis Kulübüne teşekkür ederken, tüm hemşerilerimizi 14 Yaş Yaz Tenis Turnuvasını takip etmeye davet ediyorum.” Dedi.

5 Temmuz Cumartesi yani yarın saat 10.00’da Arhavi Sahil Spor Kompleksi’nde başlayacak olan müsabakalar 13 Ağustos’ta son bulacak.

Son Düzenlenme Pazartesi, 07 Ağustos 2017 15:22