24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

FESTİVAL FUTBOL TURNUVASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

TAKIMLARIMIZA OLAN SPONSOR VE FORMA DESTEĞİ DİKKAT ÇEKİYOR TAKIMLARIMIZA OLAN SPONSOR VE FORMA DESTEĞİ DİKKAT ÇEKİYOR
Kategori Spor

45. Uluslararası Arhavi Kültür Ve Sanat Festivali sportif etkinlikler kapsamında organize edilen Futbol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden iddialı takımlar kıyasıya mücadele ederken turnuvaya olan ilgi dikkat çekiyor.

Sahil spor kompleksi Arhavispor halı sahasında oynanan maçlarda mahalle, köy ve arkadaş guruplarının oluşturduğu takımlar güçlü kadrolarıyla göz doldururken, sporseverlere de keyifli maçlar izletiyorlar.

Futbol turnuvasına katılan takımlarımıza olan sponsor ve forma desteği ise turnuvaya olan ilgiyi ortaya koyuyor. Takımlar ilçemizdeki işletmelerin sponsorluğunda hazırlanan formalarıyla turnuvaya ayrı bir boyut katıyor.

22 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuva festival tarihine kadar sürecek. Arhavispor halı sahasında oynanan birbirinden çekişmeli müsabakalara tüm sporsever halkımız davetlidir.

Son Düzenlenme Perşembe, 03 Ağustos 2017 10:46