24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

ARHAVİ’Lİ KARATECİ FATİH ÇİÇEK OLİMPİYAT ŞAMPİYONU OLDU

FATİH ÇİÇEK’TEN İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYATLARINDA 1 ALTIN VE BİR BRONZ MADALYA FATİH ÇİÇEK’TEN İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYATLARINDA 1 ALTIN VE BİR BRONZ MADALYA
Kategori Spor

İşitme Engelliler Olimpiyat şampiyonasında Arhavili karateci Fatih Çiçek Olimpiyat şampiyonu oldu. 18-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen 23. İşitme Engelliler Olimpiyat oyunlarında Takım Kata'da Olimpiyat Şampiyonu ve Ferdi Kata'da Olimpiyat 3. sü oldu. Fatih Çiçek ilçeye dönüşünde Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Olimpiyat Şampiyonu Fatih Çiçek’i makamında ağırlayan başkan Coşkun Hekimoğlu; “Fatih kardeşimiz bundan önceki olimpiyatlarda olduğu gibi Samsunda düzenlenen 23. İşitme Engelliler Olimpiyat oyunlarında da büyük bir başarı elde ederek bizi tekrar gururlandırmıştır. Fatih Çiçek’in bu başarısı, gençlerimize örnek, azimle çalışarak nelerin başarılabileceğinin bir kanıtı olmuştur. Kendisini ve bu başarıda katkısı olanları tebrik ediyorum." dedi.

Ziyarette başkan Hekimoğlu sporcuya başarısından ötürü teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler taktim etti.