21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

ARHAVİ, ITF ULUSLARARASI BAYANLAR TENİS TURNUVASI’NA HAZIRLANIYOR

TURNUVA DİREKTÖRÜ ZEYNEP KAVAK, “TEB MENÇUNA CUP” İÇİN İNCELEMELERDE BULUNDU TURNUVA DİREKTÖRÜ ZEYNEP KAVAK, “TEB MENÇUNA CUP” İÇİN İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Genel Haberler

21 – 27 Ağustos tarihleri arasında ilçemiz Arhavi’de düzenlenecek olan ITF Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası TEB Mençuna Cup için hazırlıklar sürüyor. TEB Mençuna Cup’ın Turnuva Direktörü Zeynep Kavak tesisleri yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

Turnuva hazırlıkları için ilçemize gelen Türkiye Tenis Federasyonu görevlisi ve TEB Mençuna Cup’ın turnuva direktörü Zeynep Kavak, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  başkan yardımcıları Tahsin Kurdoğlu ve Nail Köseoğlu, Halkla ilişkiler müdürü Bilgi Özkara ve Arhavi Tenis Kulübü başkanı Ali Büyüklüoğlu ile toplantı yaparak turnuva hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Tenis kortları ve tesisler hakkında bilgiler alan Kavak, ayrıca yapımı devam eden Gençlik Merkezi binasında gezdi.

Birbirinden değerli dünya çapında tanınan ünlü tenisçilerin katılımıyla ve Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF), Türkiye Tenis Federasyonu, Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü organizasyonunda gerçekleştirilecek olan turnuva, ilçemizde yapılan en büyük spor organizasyonlarından biri olacak.