21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

HAM YOL AÇMA, BETON VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

ÇALIŞMALAR PTT ARKASI OLARAK BİLİNEN BARIŞ ÖZTÜRK CADDESİNDE YÜRÜTÜLÜYOR ÇALIŞMALAR PTT ARKASI OLARAK BİLİNEN BARIŞ ÖZTÜRK CADDESİNDE YÜRÜTÜLÜYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından İlçe merkezi PTT arkası Barış Öztürk Caddesi üzeride Ham yol Açma Beton ve Çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bölgede incelemelerde bulundu.

Bölgede yürütülen çalışmalarla ilk olarak Barış Öztürk ve Teyfik Fikret caddesini birbirine bağlayan ham yolun alt yapısı oluşturuluyor. İş makineleri ile yürütülen çalışmaların akabinde alt yapısı tamamlanan yolların betonlama çalışmalarına geçilecek. Yapılacak olan çevre düzenleme çalışmalarıyla bölge modern görünümüne kavuşturulacak.

Bunun yanında Bölgede İmara açılan güzergâhlarda ham yol açma çalışmaları da devam edecek.