24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

FESTİVAL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

21 TAKIMIN MÜCADELE EDECEĞİ TURNUVA SAHİL SPOR KOMPLEKSİNDE YAPILACAK 21 TAKIMIN MÜCADELE EDECEĞİ TURNUVA SAHİL SPOR KOMPLEKSİNDE YAPILACAK
Kategori Spor

45. Uluslararası Arhavi Kültür Ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen Festival Futbol Turnuvası başladı. Sahil spor kompleksi Arhavispor halı sahasında yapılacak olan turnuva, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun başlama vuruşu ile start aldı.

Birbirinden iddialı 21 takımın yer alacağı turnuvada kıyasıya mücadele edecek olan ekipler festival kupasını kaldırmak için ter dökecek.

Turnuvanın açılışını yapan Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, katılım sağlayan takımlara ve sporculara başarılar diledi. Bir anlamda 45. Uluslararası Arhavi Kültür Ve Sanat Festivali’nin stratını da verdiklerini belirten Hekimoğlu, festival kapsamında düzenlenecek olan sportif etkinliklere halkımızı davet eti.

Son Düzenlenme Cuma, 28 Temmuz 2017 22:46