14.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ARHAVİ ZİRAAT ODASI BAŞKANI SADIK YILDIZBAYRAK’A TEBRİK ZİYARETİ

YILDIZBAYRAK KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI YILDIZBAYRAK KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu Arhavi Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen Sadık Yıldızbayrak’a makamında ziyarette bulundu.  Ziyarette Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı H.Tahsin Kurdoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da yer aldı.

Sadık Yıldızbayrak, ilçemizin önemli değerlerinden eski Arhavi Ziraat Odası Başkanı merhum Şükrü Bayraktaroğlu’nun vefatının ardından olağan kongre sürecine kadar yönetim kurulu kararıyla başkanlık görevine seçildi.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve beraberindekiler, Arhavi Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Sadık Yıldızbayrak’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Karşılıklı görüş alışverişi içerisinde gerçekleşen ziyarette Yıldızbayrak, merhum Şükrü Bayraktaroğlu’nun bıraktığı yerden oda üyeleriyle birlikte uyum içerisinde çalışmaları yürütmeye devam edeceklerini belirtti. Yıldızbayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlenme Perşembe, 27 Temmuz 2017 17:07