13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

AYDINLATMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İLÇE SOKAKLARI YENİ GÖRÜNÜMÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR İLÇE SOKAKLARI YENİ GÖRÜNÜMÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi ilçenin modernizasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından yürütülen ilçe merkezinde aydınlatma çalışmaları sona erdi. İlçe sokakları yeni görünümüyle dikkat çekiyor.

Ağaçların yerden led ışıkla ışıklandırılması yöntemiyle yapılan çalışmayla şehrin özellikle Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere  ana arterlerinde ağaçların aydınlatılması tamamlandı. Proje çerçevesinde kullanılan olan özel projektör ve led aydınlatmalarda palmiye, çınar, kaldırım ağaçları, orta refüj ağaçlarının aydınlatmaları yapıldı.

Son Düzenlenme Çarşamba, 26 Temmuz 2017 10:19