21.08.2017 Son güncelleme: 20.08.2017, 6:39

ARTVİN – ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTI VALİ DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİ TOPLANTI VALİ DOĞANAY BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Genel Haberler

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) yönetim kurulu üyeleri toplantı yaptı. Artvin Valisinin​ Ömer Doğanay başkanlığında kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Atıf Kesim, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu ile Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Özpervan katıldı.

Toplantıda Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşundan bu yana neler yapıldığı, hangi aşamalardan geçildiği ve nelerin yapılması gerektiğiyle ilgili bilgiler paylaşıldı. AROSB Müdürü Özpervan tarafından, yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyete geniş kapsamlı bilgi verildi.

Son Düzenlenme Cuma, 21 Temmuz 2017 21:15