24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

SAHİL CADDESİ ÜZERİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

ÇALIŞMALAR BELEDİYE FEN İŞLERİ EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRTÜLÜYOR ÇALIŞMALAR BELEDİYE FEN İŞLERİ EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRTÜLÜYOR
Kategori Fen İşleri

Aşağı Hacılar Mahallesi sahil caddesi üzerinde yürütülen menfez çalışmalarına bağlı olarak ol asfaltlama çalışması yapılıyor. Belediye fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların ilk etabı tamamlandı.

Yaşanan sel afeti sonrasında bölgede yapımı süren iki adet menfez inşaatının ilki tamamlanmış olup, tamamlanan bölüm için üst yapı çalışmalarına geçildi. Bu bağamda başlatılan asfalt çalışması sonucuna, diğer menfez inşasının tamamlanmasıyla birlikte sahil caddesi güzergahı araç trafiği açısından daha işler hale gelmiş olacak.

Bu çalışmaların yanında, şehrin ihtiyaç duyulan güzergahlarında da asfalt yama çalışmaları yapıldı.

Son Düzenlenme Salı, 18 Temmuz 2017 16:19