20.11.2017 Son güncelleme: 20.11.2017, 11:26

BOĞAZİÇİ MAHALLESİNDE HAM YOL AÇMA ÇALIŞMASI

İMAMHATİP LİSESİ YANINDA YENİ TALİ YOL YAPILIYOR İMAMHATİP LİSESİ YANINDA YENİ TALİ YOL YAPILIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından Boğaziçi Mahallesi imam hatip lisesi yanında ham yol açma çalışması yapılıyor. Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu bölgede incelemelerde bulundu.

Söz konusu bölgede süren yapılaşma ve şehir içi dolmuş hattının da güzergâhı üzerinde olması nedeni ile adeta zaruri hale gelen tali yol için çalışmalar başladı. Kapisre deresine yapılan üçüncü köprünün hizmete girmesi ile birlikte oldukça yoğun olarak kullanılan kademe yoluna bağlantıyı sağlayacak yol için zemin oluşturma çalışması yapılıyor.

Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Hekimoğlu,  alt ve üst yapı çalışmalarının bölgede yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek,  ham yol ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardında bölgede yürütülen kilit taşı çalışmalarına devam edileceğini söyledi.