24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16

FORE KAZIK SONRASI DUVAR İNŞAATI BAŞLIYOR

YUKARI HACILAR MAHALLESİ ÖZKAZANÇLAR MEVKİ SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK YUKARI HACILAR MAHALLESİ ÖZKAZANÇLAR MEVKİ SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK
Kategori Fen İşleri

Önemli geçiş noktası olarak da bilinen ve yüzlerce mahalle sakinlerinin de bulunduğu Hacılar Mahallesi’nin yol sorunu tamamen çözüme kavuşuyor. Bölgeye ulaşım yolu olarak da kullanılan Özkazançlar mevkindeki heyelan sorunu Arhavi Belediyesi’nin çalışması ile sorun olmaktan çıkmıştır.

Fore kazık yöntemi ile çözülen sorun mahalle halkını da rahatlatmıştır. Çalışmalar fore kazıkları  üzerine yapılacak duvarla tamamlanmış olacak. Başkan Hekimoğlu bölgede yapmış olduğu incelemelerde mahalle muhtarı Sedat Şermetoğlu ve Fen işleri ekipleri ile birlikte geçişin nihayi çözüme kavuşturulması için duvar sonrası yol genişletme ve betonlama çalışmasının yapılacağı bilgisi verildi. Tamamlandığında Hacılar Mahallesi’nin yol konusunda sorunu kalmamış olacak.

Bu kategoriden diğerleri: ARHAVİ ADETA ŞANTİYE HALİNDE »