24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16

BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU’NUN 15 TEMMUZ MESAJI

Kategori Duyurular

“Vatanımızı, milletimizi, demokrasimizi, cumhuriyetimizi, geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri 15 Temmuz gecesi harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz, cefakâr ve fedakâr millete doğrultarak hain, kalleş ve kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır.

O karanlık gecede yüce Türk milleti, darbe girişimini sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğratmış, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla bir kez daha tarih yazmıştır.

Milli iradeye sahip çıkmak nefes aldığımız sürece hepimizin vazgeçilmez görevidir.  Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Bu doğrultuda hain darbe girişiminin birinci yılında, vatanımıza ve milli iradeye sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyor, bu uğurda canlarını vermiş kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, ailelerine baş sağlığı, gazilerimize de şifalar diliyorum. “

Coşkun HEKİMOĞLU / Arhavi Belediye Başkanı

Son Düzenlenme Cumartesi, 15 Temmuz 2017 15:52