23.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 6:29
SPORTİF ETKİNLİKLER AÇISINDAN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDECEK OLAN BİNA ÇOK YAKINDA HİZMETE SUNULACAK SPORTİF ETKİNLİKLER AÇISINDAN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDECEK OLAN BİNA ÇOK YAKINDA HİZMETE SUNULACAK
Kategori Fen İşleri

İlçedeki en önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında sona gelindi. Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu sona gelinen inşaatta sportif etkinlikler açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendirildi.

Sahil dolgu alanında kurulan bina sayesinde Arhavi Gençlik Merkezi hizmetlerini mekân sıkıntısı yaşamadan daha kaliteli ve sistemli bir şekilde sunmayı hedefliyor. Gençlerin spora olan ilgisi ve merakının artacağı düşünülen ve daha iyi koşullarda, daha kapsamlı bir şekilde kültürel ve sportif aktivitelerini yerine getirmek isteyenlere hizmet verecek olan Arhavi Gençlik Merkezi spor salonu (Halk oyunları, voleybol, hentbol, basketbol, tenis, badminton gibi tüm sportif faaliyetlerin yer alacağı bölüm), konferans salonu (toplantı, seminer, panel, brifing, tiyatro gibi faaliyetlerin yapılacağı bölüm), eğitim odaları (Resim, Müzik, Bilgisayar gibi yaygın eğitim alanların tümü), zeka oyunları bölümü (satranç), idari bölüm, soyunma odaları, öğretmen odaları, kafeterya ve kütüphane ile çok yakında Arhavi halkının hizmetine sunulacak.

Son Düzenlenme Cuma, 14 Temmuz 2017 17:06