25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

ETKİNLİK KAPSAMINDA CUMA NAMAZI ÖNCESİ MERKEZ CAMİ’DE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULUP AŞURE DAĞITILDI ETKİNLİK KAPSAMINDA CUMA NAMAZI ÖNCESİ MERKEZ CAMİ’DE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULUP AŞURE DAĞITILDI
Kategori Sosyal İşler

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor. Türk milletine, Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı 15 Temmuz’da başlatılan kalkışmanın üstünden 1 yıl geçmesine anısına Merkez Cami’de etkinlik yapıldı. Cuma namazı öncesi Merkez Cami’de 15 Temmuz Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Programa İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. İlçe Müftülüğü’ne bağlı cami müezzini tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve duaların ardından Cuma namazı sonrası Merkez Cami ve Yeni Cami’de programa katılanlara Arhavi Belediyesi ve Çay-kur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından aşure ikramında bulunuldu. Aşure ikramıyla program da son bulmuş oldu. Etkinlikler kapsamında 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Saat: 20.30’da Merkez Cami önündeki alanda toplanılarak yapılacak olan milli birlik yürüyüşüne tüm halkımız davetlidir.