24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16

YENİ CAMİ YANINDA KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

ÇALIŞMALAR İLÇE HALKI TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR ÇALIŞMALAR İLÇE HALKI TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi’nin şehir merkezinde başlattığı kilit taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi Yeni Cami yanı olarak bilinen Nurettin Çarmıklı Caddesi 1 No’lu Sokak’ta kilit taşı döşeme çalışmaları sonlandırılıyor.

Altyapı çalışmalarının bitirilmesinin ardından kilit taşı döşeme çalışmaları ile bölge son derece çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturulacak. Yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirildiği alan, ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Kilit taşı döşeme çalışmaları ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda devam edecek.

Bu kategoriden diğerleri: GENÇLİK MERKEZİMİZ HAZIR »