25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

YENİ CAMİ YANINDA KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BÖLGE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK BÖLGE MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi Yeni Cami yanı olarak bilinen Nurettin Çarmıklı Caddesi 1 No’lu Sokak’ta kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Belediye ekipleri tarafından söz konusu bölgenin zemini kilit taşı döşemesine uygun hale getirilmesinin ardından döşeme çalışmalarına start verildi. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak vatandaşların memnuniyetiyle yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 13 Temmuz 2017 10:59