13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLATILDI

ETKİNLİK KAPSAMINDA İLK OLARAK ŞEHİT KABRİ ZİYARET EDİLEREK MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU ETKİNLİK KAPSAMINDA İLK OLARAK ŞEHİT KABRİ ZİYARET EDİLEREK MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU
Kategori Genel Haberler

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından Türk milletine, Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı 15 Temmuz’da başlatılan kalkışmanın ardından ilçemizde milli birlik günü etkinlikleri başladı. Milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek, bu şuurun canlı tutulması adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ilçemizde başlatılan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bugün ilk olarak şehit kabri ziyaret edildi.

Hacılar Mahallesi’ndeki şehit kabri ziyaretinde İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu ve kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri yer aldı. Okunan duaların ardından Merkez Cami’deki programa geçildi. İlçe Müftülüğü’ne bağlı din görevlileri tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve duaların akabinde cami çıkışı programa katılanlara ikramda bulunuldu. Ayrıca etkinlikler kapsamında 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Saat: 20.30’da Merkez Cami önündeki alanda toplanılarak yapılacak olan milli birlik yürüyüşüne de tüm halkımız davetlidir.

Son Düzenlenme Salı, 11 Temmuz 2017 14:02