19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

15 TEMMUZ DEMOKRASİ NÖBETİ İÇİN ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ’NDEYİZ

HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN 1. YILDÖNÜMÜNDE  ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN 1. YILDÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ
Kategori Resmi Törenler
(1 Oyla)

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin 1. Yıldönümü etkinlikleri Tüm Türkiye’de ve ilçemizde aynı anda başlıyor. O gece milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine meydanlara akın ederek demokrasisine sahip çıkmış, bu topraklarda demokrasinin ve egemenliğin yegâne sahibinin millet olduğunu ortaya koymuş ve 15 Temmuz günü Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edilmiştir.

Bu kapsamda Arhavi’de önemli organizasyonlar gerçekleştirilecektir. 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü önce Cumhuriyet meydanından başlamak üzere saat:20.30’da  Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşünü Tüm Halkıyla gerçekleştirilecektir. Daha sonra  Arhavi Gösteri Merkezi’nde saat:21.00 itibariyle temsili Demokrasi nöbetine başlanacak, şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okutulacak, konuşmalar yapılacak , fotoğraf sergileri, video sunumları ve hayırsever kurum ve kuruluşlar tarafından o gece ikramlarda bulunulacaktır.

15 Temmuz’un  1.yıldönümü anma programı kapsamında hafta boyunca da etkinlikler planlanmıştır. 11 Temmuz 2017 Salı günü Saat: 11.00’da Hacılar Mahallesi’ndeki şehit kabri ziyareti yapılıp ardından Merkez Cami’de öğle namazından önce şehitlerimiz ruhuna Mevlid-i Şerif ve dualar okunacak. 14 Temmuz 2017 Cuma günü Cuma namazına müteakip Hatm-i Şeriflerin duası ve müteakiben Mevlid-i Şerif programları yapılacak ve aşure ikramında bulunulacak.

15 Temmuz 2017 Cumartesi günü etkinlikler sonrası  Ayrıca 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı Saat: 00.13’de tüm camilerden sela okunarak Demokrasi nöbetlerine başlanılarak Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği süre boyunca nöbetler devam edecek. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününde yapılacak olan etkinliklere tüm halkımız davetlidir.

Son Düzenlenme Salı, 11 Temmuz 2017 13:55