19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

ARHAVİ’DE YENİ BİR İŞLETME AÇILDI

OTEL ÖZAY İÇERİSİNDE FAALİYETE GİREN BİLARDO SALONUNUN AÇILIŞINI BAŞKAN VEKİLİ KURDOĞLU YAPTI OTEL ÖZAY İÇERİSİNDE FAALİYETE GİREN BİLARDO SALONUNUN AÇILIŞINI BAŞKAN VEKİLİ KURDOĞLU YAPTI
Kategori Genel Haberler

Arhavi yeni bir işyerine daha kavuştu. İlçemiz Musazade Mahallesi Sahil Caddesi üzerinde Özay Otel içerisinde eğlense sektöründe faaliyete gösterecek olan bilardo salonu açıldı. Açılışını Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu yaptı. İşletme sahibi Dr. Mustafa Özgül ve tüm katılımcılar eşliğinde kesilen kurdele ile işletme hizmete girmiş oldu.

İşletme sahibi Özgül Başkan Vekili Kurdoğlu ve beraberindekilerin katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Açılışın ardından Başkan Vekili Kurdoğlu, ilçeye ekonomik kazanımlar sağlayacak olan işyerinin, işletme sahibine bol kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 10 Temmuz 2017 10:01