25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

ARHAVİ BELEDİYESİ G.S.K. DAN İKİ ÖNEMLİ İMZA DAHA

İKİZ VOLEYBOLCULAR ANIL VE BİLAL TATAR KARDEŞLER YUVADA KALDI İKİZ VOLEYBOLCULAR ANIL VE BİLAL TATAR KARDEŞLER YUVADA KALDI
Kategori Spor
(1 Oyla)

Ziraat Bankası’nda yetişen ikiz voleybolcular Bilal ve Anıl Tatar kardeşler geçen sene olduğu gibi bu yılda Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü çatısı altında ter dökecek.

2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında 1.Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen ikiz voleybolcular, geçtiğimiz sezon da Arhavi Belediyesi G.S.K. kadrosunda yer almış ve takımın 1.Lig'e yükselmesinde pay sahibi olmuşlardı.

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçemiz adına önemli iki sporcu olan  Anıl ve Bilal kardeşlerin tekrar kulübümüz çatısı altında oynayacak olmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Bu sezonda da Arhavi Belediyesi G.S.K. kadrosunda yer alacak olan 1995 doğumlu ikiz kardeşlerden, Bilal Tatar 209 santimetre boyunda olup pasör çaprazı mevkinde, Anıl Tatar ise 206 santimetre boyunda olup orta oyuncu olarak görev yapmakta.

Son Düzenlenme Pazar, 09 Temmuz 2017 13:40