20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

ARHAVİ BELEDİYESİ G.S.K. VOLEYBOL TAKIMIMIZA TECRÜBELİ VE BÜYÜK TRANSFER

ÇAĞLAR AKSOY ARHAVİ BELEDİYESİ G.S.K. DA ÇAĞLAR AKSOY ARHAVİ BELEDİYESİ G.S.K. DA
Kategori Spor

Bu yıl 1.lig'te mücadele edecek olan temsilcimiz Arhavi Belediyesi G.S.K. belki de takıma en güçlü transferi gerçekleştirdi. Antrenör Ahmet Kavaz öncülüğünde teknik heyetle birlikte yürütülen transfer çalışmalarıyla takımın en önemli mevkisi olan Pasör mevkiine deneyimli, tecrübeli ve profesyonelliği ile bilinen Çağlar Aksoy transfer edildi.

Voleybola TED Ankara kolejinde başlayan 31 yaşındaki tecrübeli pasör, SSK, POLİS AKADEMİSİ, HALKBANK, TED KOLEJİ gibi takımlarda oynadı. İnegöl belediyesinden takımımıza transfer edilen Çağlar, Arhavi Belediyesi GSK da hedefin büyük ve işlerinin de yapılan yerli ve yabancı yeni transferlerle kolay olacağının mesajını veriyor. Transfer sezonu boyunca güçlü transferler yapan Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü başkanı ve aynı zamanda belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, hedeflerinin güzel ve başarılı bir oyunla önümüzdeki yıl bir üst lig olan süper lig (efeler ligi) olduğunu belirtti.

Son Düzenlenme Cumartesi, 08 Temmuz 2017 18:00