20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

SATRANÇTA OKTAY YÜKSEL GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

TEMSİLCİMİZ 2. ULUSLARARASI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SATRANÇ TURNUVASI’NDA DERECEYE GİRDİ TEMSİLCİMİZ 2. ULUSLARARASI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SATRANÇ TURNUVASI’NDA DERECEYE GİRDİ
Kategori Spor

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) ve Başkent Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen 2. Uluslararası Başkent Üniversitesi Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncusu olan Oktay Yüksel de katıldı. Oktay Yüksel, profesyonel oyuncuların da yer aldığı kategoride 4.lük elde ederek göğsümüzü kabarttı.

Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü’nde düzenlenen turnuvaya 15 ülkeden 800’e yakın sporcu katıldı. Keyifle yapılan müsabakaların ardından dereceye girenler açıklandı. İlçemiz Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncularından Oktay Yüksel, C kategorisinde yarışarak 4.lük elde etti. Rakiplerini geride bırakarak ilçemize büyük bir gurur yaşattığını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Cuma, 07 Temmuz 2017 18:49