20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

ARHAVİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ETRAFINDA KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BÖLGEDE MODERNİZASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR BÖLGEDE MODERNİZASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de kilit taşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi bölgesi olarak bilinen Boğaziçi Mahallesi Turan Yücel Caddesi’nde kilit taşı çalışmaları sürüyor.

Bölgenin zemininin kilit taşına uygun hale getirilmesi ile başlayan çalışmaların ardından kilit taşı döşeme çalışmaları da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Hekimoğlu, yapılan çalışmanın da mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 06 Temmuz 2017 16:37