17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ARHAVİSPOR KULÜBÜ TARAFINDAN BAŞLATILAN YAZ FUTBOL OKULU’NDA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

GENÇLER ALDIKLARI EĞİTİMLE GELECEĞE HAZIRLANIYOR GENÇLER ALDIKLARI EĞİTİMLE GELECEĞE HAZIRLANIYOR
Kategori Spor

Öğrencilerin yaz tatilini doyasıya yaşadığı şu günlerde Arhavispor Kulübü’nün futbola ilgi duyan çocukların futbola yönelmeleri adına başlattığı yaz futbol okulu tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi İlçe Stadı’nda gerek saha içerisinde, gerekse eğitim salonunda süren eğitimler öğrencilerin doyasıya eğlenmeleriyle sürüyor.

Futbolun ülkemiz adına öneminin çok fazla olduğunu belirterek, öğrencileri bu tür aktivitelere yönlendiren Arhavispor Kulübü antrenörlerine teşekkür ettiğini belirten Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çocukların futbola yönlendirilerek amaçlarının hem sosyal yönlerini geliştirmek, hem de ilçemiz futbolu adına yararlı olabilecek gençler yetiştirmek olduğunu belirterek açılışa gelen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 06 Temmuz 2017 16:23