19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

“TARZ BUJİTERİ”NİN AÇILIŞI YAPILDI

BAŞKAN HEKİMOĞLU YENİ İŞLETMENİN AÇILIŞINI YAPTI BAŞKAN HEKİMOĞLU YENİ İŞLETMENİN AÇILIŞINI YAPTI
Kategori Genel Haberler

Her geçen gün yeni bir işyeri, yeni bir ticarethaneyi Arhavi ekonomisine kazandırma gayreti içerisinde olan ilçe halkı bu girişimci ruhunu ve geleceği gören düşüncesi ile bir yeni işyerini daha halkın hizmetine sundu. Boğaziçi Mahallesi Ahmet Efendi Caddesi üzerinde “Tarz Bujiteri” adı altındaki yeni işyerinin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı.

Açılışta Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu ve vatandaşlar katıldı. Başkan Hekimoğlu açılış sonrası işletme sahibini kutlayarak, hayırlı uğurlu olmasını diledi, yeni iş hayatında başarılı ve bol kazanç temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Perşembe, 06 Temmuz 2017 13:55